OM ØIEN STEINHUGGERI AS

Øien Steinhuggeri AS ble grunnlagt 1945. Firmaet ble gjort om til aksjeselskap i 1984 i forbindelse med at Kåre Øien overlot driften til neste generasjon.

Øien 1946

I dag drives firmaet av sønnene Egil Øien og Per Øien. Bedriften har nå vært i drift i over 65 år og det er blitt samlet opp mye erfaring i faget.  Øien Steinhuggeri AS  er lokalisert på Silnes, 2,8 km nord for sentrum i Eide kommune i Møre og Romsdal.

» Se kart til oss
Vi har spesielt rettet oss inn mot design, produksjon og service av gravminner, samt produksjon av benkeplater for kjøkken og bad. Allikevel blir det en del andre produkter som ovnsplater, peisplater, vindusbrett, trappetrinn osv. laget etter kundens anvisninger. Materialet vi benytter er førsteklasses granitt og gneis i mange farger.

» Se vårt utvalg av steintyper
Våre motiverte og kvalitetsorienterte medarbeidere i produksjonen har fagbrev som finsteinhugger, samt mange års erfaring med bearbeiding av granitt fra rå blokkstein til ferdig produkt. Vi har i dag tidsmessige lokaler og moderne produksjonsutstyr. Øien Steinhuggeri AS prioriterer alltid kvalitet og prøver hele tiden å høyne kompetansen og forbedre produktene. Det gir vårt fag mening og oss som fagfolk en tilfredsstillelse med fornøyde kunder.

» Se bilder fra produksjonen